Frustration!

Det har varit en frustrerande helg. Stora förväntningar har grusats... Nee nu överdriver jag starkt. Egentligen har det nog varit en ganska bra helg förutom att gårdagskvällen blev kass.

Helgen började med att vi spelade match mot Brickebacken och vann med 5-0. Nu säger resultatet ingenting om matchen i och med att vi gjore typ tre mål de sista tio minuterna. Matchen var som väntat väldigt gnällig, men även regnig och jag trivdes inte alls i målet under matchen, men som tur var hade jag inte så mycket att göra. De andra resultaten gick också vägen för oss, så nu ser det bra ut för avancemang.

Efter matchen var vi ett gäng som drack öl hos Lundmark vilket var väldigt trevligt. Jag blev även bjuden på pizza. Nästan man får känslan att Lundmark har som tradition att bjuda alla sina gäster på mat :-). Tror jag varit där tre gånger och fått mat varenda gång hehe... Senare kilade vi en kort sväng till ett värdelöst Kåren för att sedan gå tillbaka och snacka skit. En ganska trevlig kväll!

Lördagen var också härlig till en början med Liverpool-seger och taekwondo-träning. Den fortsatte sedan på ett bra sätt med trevlig 30-års fest hos Danne. Men sedan i takt med att alkoholnivån steg sjönk dagens tidigare positiva karaktär. Först och främst gick ju de ideliga fotbollsdiskussionerna, som alltid uppkommer när vi umgås inom laget, över i en ganska ältande inbördes beundran samt att jag och Danne alltid måste diskutera vår minst sagt rostiga spela-fotboll-tillsammans relation, och det mest patetiska är att det är jag som alltid tar upp den. Som att vi inte diskuterat det förut... Ungefär som att man vid varje förfest måste gå igenom hur man ska lösa konflikten i Palestina och kommer fram till samma svar varje gång... När vi skulle röra oss tyckte jag att vi skulle dra till Satin istället för Kåren. Smart Andy, smart Andy!!! Du brukar ju ha så kul på Satin, eller??? Nee det är oftast tråkigt, men igår var det tråkigt, TRÅKIGT, TRIST! Blev ju inte bättre av att jag drog med mig Magnus och Danne som knappast hade deras bästa kväll i livet... Ungefär som att jag skulle fråga Magnus om jag kunde få en hundring av honom för att sedan elda upp den framför hans ögon, för så roligt var det på Satin igår. Efter Satin blev det DM i inbördes självömkan över att det gått så dåligt med brudarna för många under kvällen. En sak är dock bra, vi håller ju av varandra i laget ialf :-).

Frustrationen sitter kvar från gårdagen!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0