Händelserikt!

Nu har det börjat hända saker igen efter en ganska lugn period. Den här veckan är det föreläsningar och jobb varje dag. Imorgon är det till och med heldag i skolan som börjar kl 08:15... Det är tidigt!

Jag kikade på Winnerbäck i lördags. Det lät väldigt bra och var intressanta versioner av flera låtar. Lasse i sig själv var iofs rätt tråkig, vilket jag inte borde vara direkt överraskad av genom att han tydligen lyckas bestitta en stark scenskräck trots att han spelar live varje dag typ. Hursomhelst en bra konsert när det gäller framförandet av låtarna, vilket är det viktigaste. Om ni vill ha en mer utförlig recension kan ni läsa vad NA skrev om konserten här; http://meny.nu/musik/konsertrecension/1.676041-lars-winnerback, för övrigt en väldigt bra recension.

Så här såg det ut från den plats där jag stod.

Efteråt blev det Ritz med ett kort stopp hos Linda innan där det bjöds på en himla massa juliga saker såsom, knäck, glögg, lussebullar och dylikt. Det tackar vi för!!! Kvällen på Ritz var sedan skoj!

På söndagen var det konsert igen!!! Den här gången var det julkonsert med The Refreshments och Ewa Eastwood på Konserthuset. Förväntningarna var kanske inte skyhöga men det var överraskande bra. Sångaren var till skillnad från Lasse en riktig sköning. Konserten var i två delar och kändes således lite lång men annars var den riktigt bra. Innan konserten blev det även ett par öl på Bishop. Bland annat provades Örebros lokala öl och den var riktigt god må jag säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0