Ett nytt år på gång i ett fantastiskt liv!

Nu har det helt plötsligt blivit år 2009 istället för år 2008. Det går fort när man har roligt som man brukar säga :-). Nyårskvällen firades med pompa och ståt eller hur man nu säger hos Salle. Undrar just vad definitionen är för pompa och ståt? Ja ja det var fest ialf :-). Sedan borde väl egentligen nyårskvällen vara den första kvällen på det nya året men nu var det inte tolkningar av ord och mening som det här inlägget skulle handla om :-). Hursomhelst... Gårdagens fest blev hos Salle där vi käkade TACOS och drack en viss mängd alkohol. Jag tyckte vi skulle steka något kött men på grund av logistiska skäl som jag inte helt höll med om blev det tacos. Det blev dock riktigt gott. Efteråt blev det Strömpis vilket var trevligt. Jag var väl dock kanske inte helt på topp eftersom min mage strulade lite... Det räcker med att säga att jag fick springa sista biten hem för att det inte skulle komma ovälkomna saker i byxan :-).

Glada pojkar!!!

Fundersamma pojkar!!!

Nu tänkte jag återknyta lite till inläggets rubrik. År 2008 har varit både ett väldigt bra och ängsligt år. Sommaren var säkerligen den bästa i mitt liv men både den sena vintern och hela hösten var väldigt ängslig och jobbig. Jag har nog aldrig varit så sjuk som jag varit under detta nyss gångna år heller. Januari plågades av en liten knöl på testikeln som ledde till massa undersökningar och oro vilket som tur var senare redde ut sig och hela hösten har varit hostig. Mitt problem, som jag ständigt ältar, är ju att jag mår väldigt dåligt när jag är sjuk i jämförelse med andra. Jag tror väldigt ofta "att nu är det nog något allvarligt" och blir således väldigt orolig där andra bara småstör sig på att de är lite risiga. År 2008 har således till och från varit ett ovanligt jobbigt år. Vad kan man säga mer om året som gått...? Vet inte riktigt men i det stora hela har det ändå varit riktigt bra.

Årets bästa låt: Infadels - Free Things For Poor People

Årets bästa upptäckta inte helt nya låt: Tears For Fears - Break It Down Again

Årets bästa film: The Dark Knight

Till sist vill jag bara tacka alla i min omgivning som gjort detta liv till ett alldeles fantastiskt liv. Nu får man hoppas på att år 2009 blir minst lika bra som år 2008 och förhoppningsvis lite mindre oroligt för egen del :-). För mänskligheten får vi hoppas på att Obama fixar till mycket av problemen i världen och att finanskrisen stramar åt kapitalismen lite. Vi måste värna om varandra!!! Hoppas år 2009 går åt ett varmare världssamhälle. Jag tänkte skriva klimat men det skulle låtit lite underligt :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0