Fix å trix...

Ojdå, hade glömt att söka studiemedel för vårens studier. Nu är det dock gjort efter ett tags krånglande med mitt Bank-ID. Snacka om att tiden kan försvinna fort när man är irriterad över att saker inte riktigt blir som man vill...

Ringde Simon Lim förut... Han lät precis som jag kom ihåg det från högstadiet, alltså ganska svårbegriplig. Det ska ialf starta nybörjarkurser i taekwondo i Almby i februari och jag kommer antagligen vara där då. Det kan nog bli spännande.

Den nyss lagade cykeln pajade igen... Antagligen pumpade jag i för mycket luft för när jag kom ut i lördags morse hade slangen exploderat... Det blev att gå tillbaka till Bruno idag och hävda att det måste varit något fel på slangen. Blir mindre spännande att antagligen få betala mer pengar pga cykeln... Bruno upptäckte även en trasig eker och föreläste lite om ur viktigt det är att alla ekrar är hela. Jag är ingen specialist på ekrar så han fick efter viss diskussion igenom att sätta dit en ny eker.

Lite glädje trots allt. Jag vann 800 kr på spel igår :-). Så mycket har jag aldrig vunnit någon gång. Kul för mig :-).

Tippa Liverpool - Everton ikväll kanske..? Jag säger så här... Spelar Liverpool med två anfallare och Torres är en av dom blir det seger, annars blir det nog kryss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0