Fotoalbum!

Nu kanske jag repeterar mig själv, men jag tror inte det... Jag har ju framkallat circus 1800 foton för att kunna sätta in dem i album och för att ha kopior om jag skulle råka radera foton som jag har på datorn vid en formatering eller liknande. Nu har jag dock lyckats köpa fotoalbum till mina foton som är för små... Alltså fotona är större än utrymmet för fotot i albumet :-). Så nu när jag har suttit och satt in foton har jag fått klippa bort en centimeter på varje foto vilket tar sin lilla tid. Så kan det gå när inte haspen är på så att säga :-).

Kikade på filmen Watchmen häromdagen. Bra och underhållande film måste jag säga men det bästa var soundtracket vilket är helt fantastiskt. Låtar med Dylan, Cohen, Nena osv., i en sådan film är inte riktigt vad man räknar med.
Nu när jag ändå är inne på film så såg jag även True Romance för någon vecka sedan. Det är första filmen som jag recenserar här som kommer få högsta betyg, vilket är fem plus av fem möjliga. Det är en helt fantastisk film som säkert många har missat i och med att den är från 1993. Hursomhelst är det Tarantino som skrivit manus och Tony Scott som regisserat, vilket uppenbarligen blev en grym kombination.

Lirade fotbollsmatch igår mot Wedevåg... Vi vann med 8-2 och ledde med 7-1 i halvtid så det var väl inte mycket till match, men det är ändå den matchen jag spelat i år som jag varit mest missnöjd med. Målen var iofs inte mitt fel men jag sparkade i backen när jag skulle ta en inspark osv... Tycker inte om det. Insparkarna gick så bra ett tag men nu är jag tillbaka på ruta ett - frustrerande.

Dagens låttips: Bob Dylan - The times they are a-changin'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0