Saturday night!

Det är en lugn lördagskväll. Har precis sett filmen Anchorman - Legenden om Ron Burgundy och är väl inte helt tagen... Jag har ganska svårt för det här töntformatet av komedi. Amerikanarna verkar verkligen älska det här formatet, men jag gör det inte. Klart att det finns roliga scener, men oftast är det bara fånigt och överspelat. Betyget blir 2 någonting på en 5-gradig skala.

Igår hjälpte jag lillasyster att flytta. Det var inte så himla mycket att flytta men det tog bra med dit i vilket fall på grund av att vi monterade upp en loftsäng. Efter flytten blev det fest. Förfest hos Danne och sedan Björnis. Det blev Björnis på grund av att jag varit alldeles för mycket på Kåren sista tiden. Det blev sedan en ganska intetsägande kväll på Björnis... Det var, inte helt oväntat, nästan tomt där inne och musiken var precis densamma som för två tre år sedan när man hängde där nästan varje helg. Inte så överraskande att stället går dåligt. Det roligaste som hände var att vakten tyckte mitt efternamn lät adligt samt en väldigt dansant "morsa". Det var verkligen en kväll i mängden, som inte stack ut åt varken det tråkiga eller roliga hållet.

Imorgon är sista fotbollsmatchen för säsongen och jag spelar förhoppningsvis på topp. Ska bli kul att kanske få ha skoj på en fotbollsplan och inte bara göra något för sakens skull.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0