Abbonemangsbekymmer!

Jag har bytt telefonabbonemang och idag skulle själva bytet ske, men det verkar inte ha fungerat... Trots att jag har bytt SIM-kortet så hittar inte telefonen något nät. Humorn i det hela är ju att jag inte kan ringa supporten för att lösa problemet heller :-). Så kommer man inte fram till mig så beror det på detta problem.

Annars är det mesta bra. Iofs har magkatarren, dåligt med ledighet och alkohol när det väl är ledigt stört den psykologiska balansen något. Kändes ialf så vid sänggåendet igår. Men nu tar vi det braiga istället :-). Igår firade jag min födelsedag ett par dagar för tidigt borta i Hallsberg och jag fick några riktigt bra grejer. Bland annat en bärbar hårddisk som man kan koppla in direkt i TV-apparater genom USB-kabel och således få möjlighet att utnyttja hårddiskens innehåll direkt på TVn. Toppengrej :-). Även kläder och ett par intressanta böcker fick jag! Tackar mina nära och kära ödmjukast för dessa fina presenter!!!

Idag köpte jag presenter till mig själv på Brothers :-). De har utförsäljning nu och säljer typ alla sommarkläder för halva priset. Jag fyndade rejält och köpte två skjortor och två tröjor för endast 898 kronor. Jag känner mig så sjukt nöjd hehe :-). Ska till och med bjuda på lite bilder hehe!


Klädesplaggen! ...humm åh fan...!!!

Den här skjortan blev jag tokigt nöjd med :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0