Isla del Sol

Isla del Sol blev intressantare än beräknat. Visst var det lite som jag kände innan att inkaruinerna inte var så hiskeligt intressanta, men naturen var sagolik.

Det blev en heldag ute på ön och tyvärr kunde inte Bias följa med på grund av feberkänningar. Han känner sig dock bättre nu :-)!!! Så det blev jag, Robert och dansken Emil som for iväg. Väl ute på ön blev det toalettbesök för mig (tänkte att det kunde vara intressant att veta...), och mat. Vi köpte någon slags hamburgare för ca 6 sek var. Inte farligt dyrt. Vi hamande lite efter alla andra turister pga de nyss nämnda sakerna så när vi väl gick iväg kom vi lite fel. När Robert och Emil, tror jag, skulle bekanta sig lite extra med öns djur knatade jag istället iväg för att försöka leta reda på stigen som skulle korsa ön, och vilken var den man skulle gå på. Jag hittade den, det gjorde inte de andra två, så vi kom ifrån varandra resterande tiden på ön.

Det tog drygt tre timmar att gå över ön, och det var som tidigare skrivits en mycket trevlig vandring. Inkaruinerna som jag lyckades se, det finns fler, bestod av en by/labyrint och kan det ha varit en offerplats? Inte så lätt att veta när det inte finns några skyltar på engelska att läsa information från :-). Själva vandringen blev dock det intressanta med vindlande stigar och enormt vacker utsikt över Titicaca-sjön och dess omgivningar. Sedan hittade jag ju lite andra människor att knalla med när jag hade tappat bort de andra, det är ju ibland ganska trevligt...

Det går så där att ladda upp bilder nu med...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0