Måndag igen!

Som att måndag skulle skilja sig från någon annan dag i mitt icke schemalagda liv. Det är dock ett faktum att det är måndag idag, nog om det! Idag verkar det som att jag är ledig från jobb, men det innebär å andra sidan att jag måste plugga om jag nu ska få musikterapin godkänd.

Glad överraskning = Härliga korregrannar! I lördags eftermiddag när jag kom hem trött från jobbet hade korregrannarna lagat mat och bakat för gemensam middag :-). Så det var bara sätta sig ner och njuta av en vegetarisk lasagne, hemgjord glass och nybakta kanelbullar. Riktigt trevligt och gott, speciellt glassen!

Fina nybakta bullar!

Ne nu ringde dom från jobbet, så nu måste jag försöka plugga lite istället.

Kommentarer
Postat av: FX

Nu har jag plockat fram min anrika portfölj i vårluften. Har en liten efterfrågan om en politisk (liberal) debatt här på bloggen. Det var så längesen. Vad tror du om våra chanser inför valet? Om du vill så kan vi ses i parken nån dag, och sedan kan vi gå hem till mig och se vad som finns i portföljen. ;)



Kram



FX

2010-05-10 @ 22:36:00
Postat av: Andy

Portföljen är alltid intressant :-P. Ja nu när det börjar dra ihop sig till val måste jag nog börja skriva lite om politik igen.

2010-05-11 @ 10:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0