Valborg!

Nu har det varit Valborg igen vilket som vanligt för med sig en hel del baluns. Även detta år blev det partaj här vid universitetet. Tråkigt nog är ju Festivalborg ersatt med något slags klubbjippo kallat 48-timmar. Förra året tyckte jag det var riktigt dåligt och hade således inga större förväntningar på årets upplaga. Nu är iofs det roligaste med Valborg härikring att det är privata små fester lite överallt som man kan ramla in på om man vill.
Valborgsfestandet började redan på torsdagen pga att 48-timmararrangöererna ville tjäna så mycket pengar som möjligt och inte behöva konkurrera med andra klubbar en lördag. Det hade ju varit mer logiskt att haft det hela fredag lördag, men men... Festandet under torsdagen bestod för min del av lite grillning med korregrannarna, drinking games och sedan en kort visit på en annan fest för att sedan kila in på 48-timmar. Det hela var mycket trevligt, och till min extremt stora förtjusning hittade jag ett dansgolv inne på 48-timmar där de spelade klassiker vilket så klart var helt fantastiskt roligt :-). Var länge sedan jag hade så roligt på ett dansgolv. Torsdagen blev således förvånansvärt mycket roligare än vad jag trodde den skulle bli.

Grillen är på gång till höger!

Så här roligt är drinking games :-).

Så här kan ett dansgolv se ut när folk trivs :-)!

Fredagen å andra sidan var även den väldigt trevlig dock hade DJen bytts ut på det dansgolvet jag gillat kvällen innan och nu spelades endast schlager. Usch, usch!!! Det var mycket som kunde blivit såå bra med fredagen men som liksom sket sig... Förfesten blev här i korren, men folk dök in lite för sent och var tvungna att gå lite för tidigt, pga att de inte hade förköpta biljetter, så att det aldrig hann bli så bra som det kunnat. De människor som var här är ju helt underbara och det hade blivit så bra om de bara fått chansen att umgås lite mer med varandra. Nu blev det skoj ändå, men jag tror det hade kunnat blivit grymt.

För övrigt åker jag till London 26 maj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0