Copacabana

Vi ar inte tillbaka i Brasilien, men det finns tydligen en by i Bolivia med samma namn som den kanda stranden i Rio. Vad gor man har da? Ja just precis har gor man nog inte sa dar jattemycket, forutom att traffa pa mangder av turister. Kanns som att hela Bolivia ar ett stort turisthak. Ja och jag vet att det beror pa var man befinner sig...
Den storsta anledningen till att man hamnar har ar for att byn ligger vid Titicaca-sjon, vilken ar en mycket stor sjo. Sjon ar bra pa sa vis att man kan ata mycket god regnbagsforell har for en billig penning!!! Fast man aker nog inte hit for sjon eller dess foreller heller egentligen, utan for att det finns en o som kallas Isla del Sol som ligger i sjon och pa vilken det aterfinns en massa Inka-grejer. Dit ska vi imorgon en svang. Jag hade nog garna stannat kvar dar over natten, men nu bokade de andra en endagstur, sa det far bli sa istallet. Lite stressigare, men jag har svart att se att jag kommer bli saa betagen av vad det nu ar for inka-tjafs som finns pa Isla del Sol. Det mest spannande blir nog att aka bat pa varldens hogst belagna navigerbara sjo... Vad ar en navigerbar sjo?

Vi hade en spannande bussresa hit. Vi hamnade pa en "lokalbuss" och inte en turistbuss, samre kvalité men mer spannande, och spannande blev det. Nagonstans pa vagen blev vi stoppade och helt plotsligt var det soldater overallt. Bakom oss blev det oroligt och en kvinna forsokte gomma paket lite har och var i bussen... Det hjalpte dock foga och efter lite tjafs blev hon frantagen alla sina paket. Om vi fattade det hela ratt sa forsokte hon smuggla bensin eller nagot liknande... Inte en helt avslappnad upplevelse for oss heller. Hoppas, hoppas ingen lagt nagot i vara vaskor...

Tror det har internet-cafét ar for langsamt for att ladda upp bilder pa, sa inga sadana den har gangen heller.

Jag dog nastan idag, overdrivet 1000-ganger, men satan vad jobbigt att ga upp for ett mindre berg pa den har hojden. Blev tvungen att stanna ett par ganger for att hamta andan. Inkaleden kan bli tuff!!!

Kommentarer
Postat av: Anders Oxelgren

Grattis i efterskott! Det var ju Anders/Andreas i går. Här är det iskyla -15 > -22 grader. Lite skillnad mot vad ni har kan jag tänka. Men inte lika många våghalsiga bravader här. Snart dags för Inkaleden?? Den blir nog strapatsfylld med!

Ha det bra och hälsa kompisarna, / Pappa

2010-12-01 @ 16:13:16
URL: http://oxelgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0