jahapp...

Jag kommer vara nykter en Valborg! Undrar när det hände senast...? Iofs har många av mina "Valborgar" haft lite släng av vad andra säger om Nyår osv, att man är så jäkla taggad sedan blir det så där. Så jag får väl hoppas att om jag hade gjort något roligare än inventerat en affär i Mariestad hade det säkert, trots att jag skrev roligare, för tråkigare kan det ju inte bli, ändå varit ganska misslyckat :-). Kul med konstiga meningar, så länge de inte strävar efter något mer och bara blir pekorala a la Maria Jonssons Facebook-poesi.

Påsken var kul men långsam... Eftersom jag jobbar från 9 till 22 varje dag får jag abstinens när jag inte jobbar. Ungefär som när man pluggar och vet att man nog borde plugga när man är ledig, ni som har pluggat förstår. Påskaftonen var kul! Dunder bjöd på en jätte-whisky sedan var det full fart hehe... Gick som allt som oftast, inte som man tänkt.

Framstegen med www.lekoutlet.se går framåt, ho ho... Egen domän i mailadresserna nu, listade på Prisjakt, vilket även visar att vi är äckligt billiga på det mesta, samt försök till bekantning av AdWords. Verkar finnas hur mycket som helst att lära sig i det där, och jag har som vanligt, en si så där, halv dag på mig att lära mig det hela... Så snart ska det ligga annons ute för LekOutlet på Google.

Tänk om man inte var så envis... Då hade jag tjänat bättre, bott bättre, haft ett socialt liv och massa sånt där som ska vara bra :-).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0