Handboll!

Nu har jag tränat handboll två gånger, och jag kan inte påstå att min kropp gillar det för tillfället, för nu gör det ont lite överallt... Huden har lossnat på några fingrar, massa träningsvärk och en blåtå :-). Mitt psyke gillar det ialf! Det tar iofs en jävla massa tid att träna i Hallsberg, och kvalitén är ärligt talat så där, men det är ialf relativit glada spelare som är nere på träningarna. Inte som det var förut under Holmenkollens tid. Min egna insats har väl varit helt ok. Jag har ju aldrig varit någon direkt stjärna, och är det så klart inte nu heller, men tekniken sitter där och så länge jag inte tänker för mycket så håller jag absolut rätt bra klass bland dem som är med nuförtiden. Det sista ska dock inte helt övertolkas till min fördel :-).

Var på Arbetsförmedlingen och skrev in mig idag, så nu är jag arbetslös på riktigt :-). Det här kanske jag får äta upp senare men jag är en rätt glad arbetslös snubbe just nu, för än så länge klarar jag mig, och jag tycker det känns lite spännande att förhoppningsvis hitta ett trevligt arbete.

Jag fick tillbaka över 600 sek för telefonkostnader när mitt VISA-kort inte fungerade i Argentina :-). Jag hade säkert kunnat fått mer, men lite är bättre än ingenting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0