Onsdag!

En mycket vacker dag, ca minus tre grader och strålande solsken! Personligen har jag bara varit ute en liten stund för att kasta sopor, men vackert var det :-).

Det ser ut som att jag är med i den nya vikariepoolen som startar i februari. Jag gick lite på chans på en infromationskurs igår om hur det fungerar, och nog fanns jag med i systemet alltid. Var ju trevligt! ...och så skrev jag under något papper och fick inloggningsuppgifter, så det vore ju knepigt om jag inte är en del av det där :-).

Ringde även en av mina chefer idag för att få tillgång till fler ställen at arbeta på, dock vill jag ju inte jobba för mycket för jag måste ju ha tid att söka jobb också hehe... Fast pengar måste man ha! Ringde även min handläggare på Arbetsförmedlingen idag för att kolla upp lite om jobbcoach och dylikt. Han verkade för övrigt väldigt positiv. Även om det bara är spel för gallerierna är det alltid trevligt med positiva människor!

Idag måste jag nog städa och fixa lite här i huset för snart kommer syster yster hem med familj och allt, och då måste jag även bestämma mig lite för var jag ska bo :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0