Första advent!

Drar ihop sig, Liverpool - City. Nervöst! Konstigt att jag ens reagerar med nervositet över något sådant numera... Men det är väl för att jag vet att jag kan bli väldigt glad eller tjurig, och tjurig vill jag ju inte vara :-).

Igår var det fotboll på TV hemma och fotboll på O'Learys med grabbarna. Mycket fotboll denna helg med andra ord, och jag som inte ens är såå där tokigt intresserad av fotboll egentligen. Är mer kärlek till olika lag än till spelet i sig självt.

Igår var det även vin med Bias på Wobbler. Efter O'Learys alltså, men emellan blev det även en sväng upp till Bias för Whisky och lite musik. Bias var besviken på att jag inte lyckades klura ut att vi lyssnade på Wolfmother innan den låt jag kände igen kom :-). Trots denna besvikelse från hans sida gick vi iväg till Wobbler. Det är något speciellt med att sitta och prata i ett salongsberusat töcken. Det blir så härligt avslappnat!

För övrigt är det första advent idag, vilket jag anser vara lite fel... Det bör ju vara den 4381 advent eller dylikt, när nu advent infördes som event i kalendern :-)?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Du är rolig du!

2011-11-30 @ 11:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0