Packad och glad?

Packad var jag igår, eller inte så farligt egentligen, men lite alkohol fanns i blodet. Eftersom jag är olycklig singel nu igen så är ju viljan stor till att gå ut på krogen. Denna gång blev det en för mig ovanlig konstellation som gick ut; jag, Sörman, Gattas och Dejan. Ett gäng i vissa avseenden inte helt lika grabbar som mig, men mycket trevliga! Efter lite förfest hos Gattas blev det sedan Ritz. Jag har saknat Ritz lite, var väldigt länge sedan jag var där, för jag gillar verkligen att stället är så vackert samt att man får rätt bra överblick över de som är där, vilket beror på Ritz jämförelsevis ringa yta att befinna sig på. Kul hade vi, dock råkade jag springa på den dumpande flickan nummer två, vilket; 1- Gjorde att orken och viljan att prata med några andra flickor rasade, 2- Att samma person kom fram och pratade, men tvärvände och stack iväg när jag tyckte att hon inte behövde stå med armarna i kors :-). Jag tycker det ser så otrevligt ut, men dåligt samvete fick jag ju ändå, ville ju inte göra henne arg och ledsen :-(.

...men när det gäller flickor finns det de som har det åtskilligt värre för tillfället.

Lite packad blev jag även idag, eller mina saker som legat i garaget i flera år har tagits fram, tvättats av och packats i lådor, allt för att förbereda flytten nästa helg :-). Detta var alltså den sista helgen, antagligen någonsin, som jag måste sova hos mina föräldrar eller tigga sovplats hos vänner och bekanta :-). Känslan är i brist på ord obeskrivligt skön :-).

Glad är jag väl iofs inte alls idag efter att både Liverpool och ÖSK fått spö samt att jag måste åka iväg till Karlsborg igen imorgon. Men, men bara bita i lyxproblemen!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0