Så var man dumpad igen!

Aj, aj, aj... Nu har den andra tjejen som jag genom mitt relativit korta liv ändå känt varit något att satsa på dumpat mig pang-bom! Jag måste vara en osedavanligt dålig människa som ständigt blir dumpad av de jag tycker om, och som har en möjlighet att göra sig av med mig, vilket är svårt för exempelvis familjen :-).

Det är lite spännande hur det hela går till ändå! Förra gången blev jag rätt illa dumpad måste jag säga. Denna förra tjej gjorde det förträffligt osnyggt, om man kan kombinera två ord på det sättet :-). Efter en si så där två års relation, stor kärleksförklaring i oktober året innan och en del trevligt umgänge i både Göteborg och på Åland fick jag ett telefonsamtal från typ STHLM-central eller liknande i början av februari. Va, du har träffat en annan, ehh ok, jaha han du snackade om, du gillar honom bättre, nee jag lägger på :-). Det ska dock påpekas att vi inte var tillsammans vid denna tid pga diverse orsaker, men men, kändes ialf rätt hårt just då. Tror dock att denna flicka faktiskt hittade någon som passade hennes intressen och vad hon sökte bättre. Mig var hon nog aldrig så där överdrivet nere i, enligt mina upplevelser, men ibland försöker man ju ändå tro på vad folk säger :-).

Nu har det dock hänt igen! Bra mycket snyggare gjort, med största sannolikhet lika bra, men ändå smådrygt att någon min härliga hjärna tycker om dissar mig totalt. Denna gång var det ändå träffas och prata ut, vilket känns lite vuxet, men vilket mest blev en förklaring i hur usel jag är :-). Jag vet inte om jag någonsin hört så mycket skit om mitt beteende på så kort tid någonsin... Inte för att jag ens förstår hur hälften av det kan upplevas som dåligt beteende, kränkningar och allt vad det var, men men, så därför förstår ni att det var lika bra :-). Det var inte heller speciellt oväntat, vibbarna låg där, men personligen föredrar jag att ge saker och ting lite tid, speciellt när personen babblar i stora kärleksfulla termer som jag själv inte uttrycker i första taget...

Man lär sig av livet, man förvånas av människor men allting går vidare!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Men - det här var ju inget kul att läsa..

Att nån kan störa sig på dig är ju för mig ofattbart :)

Men det är bara att bryta ihop och komma igen. Det ordnar sig alltid!

2011-09-08 @ 21:59:21
Postat av: Andy

Du är go du Sandra :-)!

2011-09-09 @ 19:49:46
Postat av: Sandra

Tack :)

2011-09-10 @ 17:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0