Att ens försöka förstå är nog ibland meningslöst...

Den där rubriken tyder på att det skulle kunna vara något väldigt seriöst jag tänkte skriva om nu, men så är inte fallet.

Jag har köpt en ny dator pga att det inte fanns/finns någon HDMI-utgång på den gamla, samt att den även snart är i två delar istället för en som är brukligt för en lap-top. När den nya datorn varit på en stund i förmiddags krävde den omstart pga att den så gärna ville ha lite nya uppdateringar. Ja, ja... Låt gå, du får startas om, och så blev det, men jag måste ändå gjort datorn sur för när den startats om vägrade den spela upp något som helst ljud!!! Kanske hade startat om den för sent eller något... Jag surfade runt halva förmiddagen för att hitta lösningar till problemet utan framgång... Laddade ner nya drivrutiner, startade om igen, drog ur och satte i kablar och bla bla... Till slut gav jag upp i och med att jag var tvungen att åka iväg till Blodcentralen, ska bli blodgivare, så de skulle ta lite tester.... Parentes... När jag kom tillbaka tog jag upp "locket/skärmen" på datorn som jag slagit igen när jag gick, och vad händer då? Jo nog tusan börjar det dundra ut musik ur högtalarna! Jag ska försöka att inte försöka förstå...

När jag ändå skriver om datorhaveri måste jag ta upp en annan sak... Jag har trott att tangentbordet på min gamla bärbara varit trasigt tills i förrgår, då jag fick lösningen att prova att trycka på "num lock"... Funkade ju inte, men när jag tryckte på samma tangent på det trådlösa tangentbordet gick det alldeles utmärkt :-).

Idag är det Valborg, fest i Verners Backe som vanligt :-)?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0