Roligare än tänkt!

Veckan som snart gått började väl lite så där med inte helt ur min kropp urgången sjukdom samt att jag blev tvungen att besöka akuten i Lindesberg för att jag försökte skära av mig delar av tummen på jobbet. Halsen är dock bättre nu och tummen börjar nog ta igen sig den också, efter att ha varit tejpad några dagar. Tanken var väl att sy, men i och med att jag besökte akuten alldeles för många timmar efter det att jag skurit mig gick det inte att sy längre på grund av infektionsrisk.
 
I fredags knallade jag över till Nisse för att kika på handbollsseminfinalen när han lade fram det djärva förslaget att gå ut och ta ett par öl, vilket vi sedermera gjorde. Bias hängde även han på en stund. Det blev att vi gick till Harrys, innan 22 för att slippa inträdet. Skojigt var det, kanske beroende på ett visst lyckorus efter Sveriges seger i handbollen tidigare, men det var länge sedan jag var på så bra humör på krogen.
 
Nu missar jag dock finalen pga en fotbollsmatch... Känns lite onödigt, men men... OS-finaler där Sverige är med hör ju till vanligheterna, så jag behöver ju bara vänta 4 år till nästa...
 
Vad tror jag om matchen? Doder är skadad, tror jag dock inte spelar så jättestor roll. Det största problemet tror jag inte blir avsaknaden av Doder utan att resterande 9or får spela lite för mycket. Förlust blir det dock nog ändå men men, allt kan hända.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0