Hemma!!!

Nu är jag hemma i lägenheten i Örebro igen, kom hem redan igår eftermiddag om jag ska vara noggrann.
 
Flyget till Köpenhamn var av någon anledning framme typ 90 minuter tidigare än planerat, därför såg jag till att ta ett tidigare flyg till STHLM, för att tjäna lite tid, men tji fick jag när bagaget ändå kom till Arlanda med det senare flyget, trots att de lovade att fixa det i Köpenhamn.
 
Tåget sedan till Örebro var givetvis försenat, och jag tror inte det var beroende på stulen koppartråd den här gången, utan den mer acceptabla anledningen som kallas snö. Angående snö och skottning var det debatt igår i just programet Debatt om eländet. Robert Collin, eller vad han nu heter, motorjournalisten från Aftonbladet tyckte att skottningen av vägar osv. var katastrofal. Det kanske är så, men om det snöar en halvmeter under en dag, går det verkligen hålla vägarna fria från snö då? Jag är av den uppfattningen att allt går att förbättra, men att snö ställer till problem får vi nog leva med ialf. I övrigt debatterades de svenska skolorna och Björklund fullständigt pulvriserade någon stackare från VPK angående skolpolitiken. Björkan verkar ha koll på läget, bara hoppas att han gör, eller kan göra, som han vill med förstatligande av skolorna osv.
 
Att vara hemma i Sverige är ju som vanligt både bra och dåligt. Det bästa är ju som vanligt att jag får tid att stänga in mig, lyssna på musik, göra Asperger-aktiga saker som att sortera massa bilder, ha tid å träna, träffa vänner osv, medan det dåliga är att det inte alls är lika spännande att vara på hemmaplan som att vara på bortaplan. Men just att få vara ensam och sköta sitt eget, det saknar jag nog mest när jag är borta.
 
Andra bra saker med att vara tillbaka i Sverige är vädret, ha ja det är sant. Jag kom hem till massa snö och minusgrader, plus massa lampor överallt på det. Hur mysigt är inte det?
 
Måste passa på att tacka familjen Wåke för att de orkade ha mig hos dem nästan en hel månad. Jag tror aldrig jag skulle palla att ha någon boendes i mitt hus så länge, och som till på köpet bara orkar hjälpa till lite lagom med vardagssysslorna :-). Hade halvpension med lagad kvällsmat varje dag, en aaaaning mer än vad jag någonsin kommer lyckas ge tillbaka till dem. Får försöka intala mig att jag är en lillebror som måste tas hand om :-).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0