Tiden flyter fram...

Eftersom jag brukar börja mina inlägg med att det var länge sedan jag skrev sist så gör jag det idag med... Det här inlägget får bli lite av en sammanfattning av de senaste två veckorna.

Förra veckan!

Veckan innebar förutom det uppenbara; jobb och lite träning, även mycket bildsorterande. Vet inte om jag nämnt det innan, men jag har ialf framkallat dryga 1000 bilder och sorterat in dem i album. Jag har även jagat bilder som jag inte tidigare haft hos vänner. Förutom att det tar viss tid att sätta in bilder i album, så tar det ju ännu längre tid om man får tag i bilder som ska in emellan redan insatta bilder. Det gör ju som ni förstår att jag måste flytta alla bilder som är efter dessa nya bilder som ska in i mitten någonstans... Jag vet inte om det finns någon förutom jag som sätter igång ett sådant projekt, och även avslutar det, men men, jag är ju jag, och nu är jag klar för den här gången :-). Så förra veckan innebar mycket bildflyttande! Även Sagan om Ringen extended HD trilogi sågs klart. Himla bra filmer! Allt blir så sjukt bra i HD-kvalité. Sist jag såg Sagan om Ringen trilogin tyckte jag ärligt talat den var så där, men nu var den sagolik, för att vara lite rolig :-).

Förra veckans helg var lite utöver det vanliga! Jag och Nisse slog våra påsar ihop och åkte på Cinderella partykryssning! Japp det är sant! Fördomar finns ju mot dessa kryssningar, och jag ska inte säga att de inte infriades, men det var skoj ändå! Det som var negativt, och ändrat sedan jag åkte sist, var att man inte kunde köpa tax-free alkohol på vägen ifrån Sverige, alltså kunde man inte ha någon öl i hytten osv under partykvällen. Det hade jag hört något rykte om, så jag och Nisse tänkte till och köpte lite alkohol innan för att ta ombord. Satan vad smart av oss, eller? Nee nu var det så att alla väskor röntgades innan de skulle ombord, så tji fick vi, och ölen hamnade i papperskorgen... Vad detta berodde på kan man ju undra? Några teorier är att Viking Line tycker sig tjäna mer pengar på att sälja, faktiskt inte så dyr, sprit i baren, eller att samma företag vill få ner supandet ombord. För oss normalalkoholister var det dock ett stort minus i kanten! Mycket dyrare blev det, och samtidigt nyktrare än man velat. Ja, ja utöver det där lilla debaklet var ändå resan så trevlig som vi hade förväntat oss, varken mer eller mindre. Mycket äldre, mycket yngre, inte så mycket intressant folk, men opretentiöst och kul. Till det positiva måste ändå läggas att det inte var såå dräggigt som jag kanske hade förväntat mig. 90 kr för buffe på hemvägen var ju inte heller fy skam, även om buffen inte var så bra som jag trodde den skulle vara.

Väl hemma igen var det lagfest med Pars FC, och Pars FC dam eller ladies, eller vad tusan de nu heter? Sak samma... Trots stor seghet kände jag att jag inte kunde missa detta spektakel av rätt uppenbara anledningar :-). ...och kvällen blev väl ganska misslyckat lyckad :-). Tror jag och Nisse var hemma vid halv 8 eller nåt efter båtresan, så det var bara hem och duscha och kasta i sig lite sprit, ringa Ata och se om han hade något att bjuda på, svaret blev Whisky! Ibland går det ju lite så där när det kommer till att dricka starka saker utan någon som helst kontroll... Det blev jävligt snurrigt kan jag säga, och det hade tydligen trillats och bla bla... Men bra mådde jag, och kul var det! Konstigt så det är, när jag är lite lagom är mina kvällar rätt grå, men när det blir lite för mycket ordnar jag till det ena trevliga efter det andra... ...dock med lite mer ågren dagen efter :-).


Trego epp!

I den bästa av Nilsar finns bara en värld som blundar och klättrar stege utan något att luta stegen mot!

Denna vecka!

Denna vecka är ju inte slut än, men det spelar ju egentligen ingen större roll :-). Själva veckan har spenderats åt samma saker som förra veckan, helt klar med bildflyttandet blev jag igår eller i torsdags. Igår blev det en alldeles för ung men ovanligt trevlig lugn kväll med tvätt och annat. Ikväll blir det nog lite Mello med Jesper och något glas på Stora Örebro eller liknande!

Såg Liverpool vara pissdåliga mot Sunderland nyss! Det var riktigt dåligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0