Lite sjukt och Melbourne imorgon

Idag känner jag mig risig. Något slag av rätt irriterande förkylning har drabbat mig. Av denna anledning har denna dag mestadels spenderats inomhus med att läsa bok.
 
Igår var det dock lite mer drag. På förmiddagen åkte jag och syrran iväg mot stranden vid havet men ändrade oss på vägen och hamnade vid en strandremsa längs Swan River (en av floderna som flyter genom Perth). Där badade och solade vi under någon dryg timma innan vi åkte till Australiens svar på Burger King, Hungry Jack's. Det är alltså precis samma som Burger King fast att det heter Hungry Jack's istället, och hur det kommer sig har jag inte orkar forska i, men att det är samma sak som Burger King är dock klarlagt genom Wikipedia ;-).
 
På eftermiddagen lånade jag systers cykel och cyklade till hamnstaden Fremantle och tillbaka på var sida om floden Swan River. En färd på ca 4a mil, men som antagligen blev en aning längre beroende på att jag inte riktigt visste hur jag skulle cykla samt att skyltning är lite så där här i Perth. Några trötta ben och mil senare var jag tillbaka där jag började. Att det blev en cykeltur berodde en aning på att jag hade tänkt gymma tidigare på dagen, men inte kommit in på gymmet för att det inte var någon där när jag var där...
 
Under kvällen igår kikade vi på musikalfilmen Rock Of Ages, som var fånigt underhållande.
 
Nu har även halva min tid här nere i Australien gått.
 
Imorgon bär det iväg till Melbourne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0