Panic station

Försöker lyssna in mig lite på Muse senaste platta, och det är ju musikalisk porr som vanligt samt varierande så det förslår. Anledningen att jag lyssnar är att jag ska se dem i Malmö i början av december, och egentligen inte lyssnat så där jättemycket på dem innan. Vill inte hamna i oigenkänningstråkigheten som ofta drabbar mig på konserter när jag inte känner igen så många låtar. Hittills gillar jag låten Panic Station bäst.
 
Nu är det snart dags för Australien. Kl 6 på måndag morgon lyfter flyget från Arlanda till Frankfurt och sedan vidare över Singapore och så Perth. Inga fel med semester, var alldeles för länge sedan. Resväskan är hämtad, biljetterna utskrivna och imorgon blir det packning.
 
Funderar på om jag ska bli lite härligt full idag, så jag är riktigt seg och härlig imorgon, och således bara vill vara hemma och packa hehe...
 
Det är alltid värt att prova, även om det kostar pengar, känns jobbigt m.m, även om det inte blir lyckat. Sitter man hemma i soffan händer sällan något oförutsett.
 
Har jag skrivit, för mitt eget minne när jag blir gammal och inte den här servern har pajat, att Meze är en, något dyr, men en restaurang med fantastiskt god mat!?
 
Apropå mat, så genomfördes andra delen av Nisses kök i onsdags. Mat av mig; en wok med kyckling, grönsaker, oliver och teriyaki-sås, vin av Bias; White Tower om jag minns rätt och musik av Nils; Mumford & Sons nya. Precis som förra gången var allt lyckat bara att musiken hamnade i skymundan.
 
Follow me är inte så tokig den heller.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0