Det stormar kring Migrationsverket

Aftonbladet gör en gransking av Migrationsverket genom några snyftreportage, och med snyftreportage menar jag inte att det inte må vara synd om personerna de handlar om utan att en granskning borde hålla sig någorlunda neutral.
 
Efter att ha läst dessa reportage har jag kommit fram till, genom kommentarerna som tydligen får vara anonyma just i det här fallet, att alla som arbetar på Migrationsverket är nazister, empatilösa, inte bör följa lagen, och att;
 
-svenska folket tycker det är helt ok att barn ska vara hos fosterföräldrar i Sverige istället för hos sina riktiga föräldrar, trots att barnkonventionens viktigaste punkt är att barn ska ha rätt till sina föräldrar.
 
-att det är helt logiskt att få stanna i Sverige när man lämnat sitt hemland på grund av stöld, och sedan utnyttjats sexuellt i SVERIGE, d.v.s., att asylskälen bör vara större mot Sverige än hemlandet.
 
-att man ska få stanna i Sverige när man vistats här olagligt för att man skaffat barn med någon som har uppehållstillstånd här, trots att huvudregeln är att man ska ha tillstånd innan man reser in i landet.
 
-att någon som blivit utsparkad av sin partner ska få stanna trots att denne inte har tillstånd endast för att den före detta partnern har tillstånd.
 
Detta är som vanligt en aning överdrivet skrivet för att få er få läsare att försöka tänka till, och jag rekommenderar åter igen www.meritwager.wordpress.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0