En mycket sliten, och lite äldre man

Efter att jag kommit hem från Malaga har mitt liv tagit oanade höjder i dekadensens tecken. Onsdag - Strömpis, torsdag - Harrys, fredag - Satin, lördag - Strömpis igen... Det har iofs varit förhållandevis lugnt ett par av kvällarna, men ändå. Idag är jag dock mer bakis än på länge, och antar att senast jag var så här bakis var när jag fyllde 30 år för ett år sedan.
...och tydligen fastnade jag på en vimmelbild i fredags. Frågan är om Haga är stor, eller vi små?
 
Däremellan har jag hunnit med att flytta också, så nu bor jag på Strömmersgatan i Örebro istället. En lägenhet som är större än den gamla men som kostar lika mycket att hyra, eller kanske till och med en aning billigare. Nils och mina föräldrar ska ha tack för sin behjälplighet vid flytten, TACK!
 
Idag har jag i mitt mycket slitna tillstånd monterat möbler och grejat för att få lite ordning i lägenheten, och jag har kommit en bit men det är fortfarande en himla röra här. Sedan måste jag köpa möbler att ha i köket.
 
Jag har även hunnit med att fylla år, och det blev 31 år den här gången. Klart lättare att fylla 31 än 30 ialf. En kabinväska av mina föräldrar och en skjorta av familjen Wåke tilldelades jag av denna anledning, tackar för det.
 
Nu är det tillbaka till jobbet imorgon efter två veckors semester, och jag är rädd att det kommer vara hur mycket som helst att göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0