Ledigt

Nu är det snart jul, och eftersom julafton är en tisdag detta år så är jag ledig i nästan två veckor. Skönt som bara den, men lite drygt med anledning av att det kommer bli mycket att göra när jag väl kommer tillbaka till jobbet.
 
Ledigheten firades in med matlagning hos Nisse, även om jag inte deltog så där jättemycket i själva lagandet, men gott var det. Det var någon sorts fiskgryta som Nisses mamma rekommenderat om jag minns det rätt. Nisse, Bias och jag var det som käkade, och sedan kikade vi På Spåret. På Spåret var ingen succé för mig denna gång och jag kunde rätt få frågor. Det blev även utgång på det, Harrys, och det var väl helt ok, trevligt sällskap om inte annat.
 
Suarez fortsätter göra mål för Liverpool, och just precis nu är Liverpool i topp av Premier League, vilket inte hör till vanligheterna.
 
Kikade på filmen "Killing Fields" i veckan, som handlar om Röda Khemererna och deras övertagande av makten i Kambodja. Blev en del flash-backs från när jag och Nisse var i Kambodja back in the days. Bra film i övrigt.
 
Jag hade nästan fått för mig att den organiserade nazismen hade försvunnit från Sverige, för jag kan inte komma ihåg när jag hörde något om det senast. Nu verkar dock Svenska Motståndsrörelsen suktat efter lite publicitet och attackerat en demonstration mot rasism i Kärrtorp. Uschligt är bara förnamnet. Jag kan absolut försvara SDs tankegångar i mycket, men de här mupparna i Svenska Motståndsrörelsen verkar inte riktigt ha alla hästar i stallet, ungefär som AFA och alla andra idiotiska sammanslutningar.
 
Snart dags att gå ut och käka lite med Nisse och Bias.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0