Haddaway på Ritz

I fredags var det fullt upp. Först till Karlstad p.g.a. jobbet, sedan hem och ut och ta en öl med Bias på Stora Örebro. Örebro bitter blev valet, och det var en fantastiskt god öl. Inte alls så bitter som man kan tro. Sedan var det hem igen för att möta upp Linus och Nils för lite lätt förfest inför det stora eventet, Haddaway på Ritz...
 
Mina tankar inför eventet var att det skulle bli mer eller mindre proppat på Ritz och att hela kvällen skulle tillängnas eurotechnon. Nu blev det inte riktigt så, även om musiken var bättre än vanligt och det ändå får anses som det var lagom mycket folk. Konserten var dock ett magplask av stora mått, även om Haddaway bjöd till lite grand och inte tog sig själv så seriöst, men resten var mest pinsamt... Haddaway hade med sig en av de sämsta scenpersonligheterna jag någonsin bevittnat. Den blonda sångerskan såg så uttråkat bortkommen ut att det var jobbigt att titta på, och varför det var med två "sexiga?" dansare vet jag inte...? Men när jag tänker tillbaka så hade väl E-type alltid med en sådan också när det begav sig? Det kanske var standard på den tiden? Ja, ja Haddaway himself verkade ta det för vad det var och sjöng ändå rätt bra, men resterande del var nog det sämsta jag sett hittills i mitt liv. 1+ av 5 möjliga blir det. Annars var kvällen ändå rätt trevlig med trevligt sällskap.
 
Igår jobbade jag hela dagen, småbakis och trött, men det gick bra. Kikade klart på Bergmans "Scener ur ett äktenskap" på kvällen. Långa scener och extremt bra dialog (om nu någon pratat på det sättet de gör i filmen?) och skådespeleri.
 
Imorse blev det att se på Lilja 4-ever. Ryssland framstår inte som världens mysigaste land i filmen. Tragisk film som inte ger något nytt under solen, och jag hade hellre sett en dokumentär i ämnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0