Inte alls orimligt

Det här var en intressant artikel jag hittade på Aftonbladet; http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/katrinekielos/article16025062.ab, och jag tror inte alls det är orimligt. Att islam skulle vara ett stort problem i ett modernt samhälle tror jag inte på, och inte heller att salafister och annat pack i någon större utsträckning skulle vilja, eller orka, vända den relativt stora sekualiseringen i Sverige till en islamisering. Men ju fler fattiga människor som kommer till Sverige, och vilka inte kommer i kontakt med den svenska kulturen, kommer knappast heller bli till en fördel för gemene man i Sverige.
 
Helgens fundering. Varför är så många så himla insnöade på att allt är samhällets fel? Vad har samhället gett mig? Vad kan samhället ge mig? Samhället har svikit mig bla bla... Samhället har gett dig fred, mat, bostad, egna val mm, vad har du gett samhället?
 
En lugn helg har det varit.
 
Helgens film; Moneyball (4+), PS, sista sommaren (1+), Hamilton 2 (2,5 +), Rounders (3,5 +).
 
Sturridge visade direkt vilken bra fotbollsspelare han är genom att näta efter 8a minuter i FA-cupen. Matchen i sig var dock inget för Liverpool att skryta över, trots vinst.

Kommentarer
Postat av: Nils

Rounders är ju en super-femma!

2013-01-09 @ 09:55:47
Postat av: Andy

Hehe, njae, men bra var den. Är ju säkert bättre när man är semi-poker-proffs som du :-).

2013-01-09 @ 18:03:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0