Tisdag

Hela Midsommarhelgen blev lugn. Även under lördagen blev det lugnt. Efter lite träning, och bio "The Great Gatsby" (bra, men lite väl spretig och lång), kom Nisse över för att ta en öl och kika på filmer från vår jorden runt-resa. Nästan lite skrämmande när jag såg på filmen att jag gjort saker som jag trott att jag inte gjort, typ att gå upp i TV-tornet i Kuala Lumpur. Hur kunde jag glömt det?
 
Under söndagen åkte jag tillsammans med min familj till en restaurang nere i Tiveden någonstans. Kommer inte ihåg vad resturangen heter, men den ligger typ mitt i ingenstans. Inte vid någon sjö, eller liknande heller, men ändå var det fullt när vi kom. Iofs är den inte så stor, men det kändes ändå underligt. Jag beställde abborre, vilket var mycket gott, och päronen betalade vilket gjorde det ännu godare :-). Tack, tack!
 
När jag kom till jobbet i måndags var det dags att börja som teamledare. Jag trodde det var längre fram, så jag blev lite överrumplad. Det är lite mer ansvar, och befogenhet att vara beslutsfattare i fler ärenden, samt att klura ut svar när det uppkommer svårigheter. Annars är det inte så allvarligt. Fast med rätt stor sannolikhet kommer jag reta mer gallfeber än vanligt på mina kära kollegor, genom att gå in och peka på saker i deras beslut. Bara hoppas alla förstår att det är för allas bästa.
 
Beställde nyss en ny förstärkare; Yamaha RX-1020. Blir grejer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0