Yamaha RX-1020

Efter ett par om, några men och flera bedrövelser har jag lyckats koppla in min nya förstärkare.
 
Först kände TVn för att spela upp ljud ur sina egna högtalare, vilket inte är optimalt när jag har ett gäng andra högtalare som jag vill ha ljudet igenom. Sedan löste sig det på något onaturligt sätt, utan förklaring. Då var det dags för nästa problem, att få ljudet från datorn att gå genom HDMI-kabeln till förstärkaren, vilket visade sig vara en rejäl utmaning. Men nu, ja nu fungerar det, ialf för tillfället :-). 
 
Första teamledar-veckan har gått bra, iofs lite lurigt att vara den som ska ge hjälp och stöd, när de som frågar har minst lika mycket kunskap som jag, eller kanske till och med mer i vissa fall, men det har rullat på. Får även lite extra betalning för att jag hoppar in som teamledare, 500 kr extra i veckan. Så just nu har jag alltså den lönen jag anser att jag förtjänar, men det handlar bara om sex veckor, sedan får jag tjura igen.
 
Igår hade jag och Bias en barrunda; Level, Bishop och Harrys. Vi blev kvar på Harrys en sväng, men det blev inte tokigt sent, och inte så mycket alkohol. En på det hela taget lyckad kväll. I och med att det blev ingenting förra helgen, så blir det lite dubbelt denna helg. Ska snart iväg till Bias, och sedan får vi se vad kvällen ger. 
 
Jag har börjat tittat på Game of Thrones också, vilket jag kanske nämnt förut, men nu har jag kommit lite längre. Väldigt mycket sex, vilket iofs känns rätt naturligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0