Sluuta...

Tobias Billström är en av få i regeringen som vågar prata om problemen, och inte bara fördelarna, med invandringen, vilket iofs inte är så konstigt i och med att han är migrationsminister, men jämför man med Erik Ullenhag, som är integrationsminister, så är skillnaderna i verklighetsförankrade uttalanden slående. Det blir dock lite problematiskt om man, som Billström, vill försöka prata någorlunda sanningsenligt. Nog att han "klantade" sig något, eller om han bara råkade säga vad egentligen alla tycker, att det är himla underligt att illegala invandrare ska få ta del av vår skattefinansierade skola. Ska man vara riktigt noggrann så råkade han bara säga att illegala invandrare inte ska få gå i gymnasieskola, vilket hans regering dock redan bestämt att de ska få. Det kan jag medge är en aning klantigt sagt, men följande;  
 
”Ibland har vi bilden av att personen som är gömd bor hos en trevlig blond svensk dam i 50-60-årsåldern som vill hjälpa till. Men det är ju inte så. De allra flesta bor hos sina landsmän som inte alls är blonda och blåögda”.
 
...kan jag verkligen inte förstå varför det tagit hus i helvete i medierna? Drevet är helt sjukt! För vad? Att de flesta illegala invandrare inte bor hos vanliga svenska tanter, vilket är ett faktum!!! Sedan kan man tycka att en svensk medborgare kan vara vit, gul, grön eller svart, men de flesta illegala invandrare bor inte hos svenska blonda tant-medborgare, vilket många säkerligen tror. Käre Billström vill bara säga något om hur det ser ut, sedan får man tycka att verkligheten är bra eller dålig, men den är ändå realiteten.
 
Annars har det varit en ganska bra dag med förhoppningsvis roliga och intressanta besked.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0