The Killers

The Killers, bandet som levererade några fantastiska låtar på första skivan, men som jag sedan tyckt blivit överproducerade, vilket dock inte inneburit en monumental katastrof, men som i mina öron blivit rätt ointressanta sedan dess, utförde igår en fullständigt sagolik konsert i Malmö Arena. De, åtminstone tidigare i mina öron, halvbeiga låtarna från nya skivan som "Flesh and bone", "Runaways", "A matter of time (?)" och "Battle born" var fullständigt magnifika live. Sedan att genomföra, konsertens faktiskt kanske sämsta låt, trots att det är den bästa, "Mr Brightside" i upplyst lokal var klockrent. Jag vet inte, men det kändes mer på riktigt, dock verkade inte Brandon riktigt varm i kläderna under låten så där i starten av konserten. Förutom detta och någon lugn låt i mitten var hela konserten ett klockrent inferno och publiken på sittplats satt inte ner många sekunder.
 
Bäst: Runaways.
 
Mest överraskande: Att genomföra "Mr Brightside" i fullt ljus.
 
Fräckast: Dave Keuning. Artister må hoppa och studsa, eller försöka se tuffa ut, men att göra som Keuning att mest stå still, och sedan helt plötsligt spela gitarr vertikalt några sekunder, eller göra en halvsnurr bara för att det är roligt för tillfället, är respekt!!!
 
Sämst: Vettitusan. "Mr Brightside", eller den låt i mitten av konserten som var lugn och som jag inte kände igen, om jag måste välja något.
 
Betyg: +++++ = Alldeles jävla fantastiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0