En ovanlig Valborg

Nej det är inte riktigt som förr, åldern har tagit ut sin rätt? Igår var det Valborgsmässoafton, och det brukar innebära någon form av fest i likhet med helger som Nyår och Midsommar. Den här gången blev det inte så, och någon intention för det infann sig inte heller. Jag satt hemma igår och kollade på TV i min ensamhet, istället för att ens försöka hitta på något. Någon motivation fanns liksom inte. Det är fortfarande lika roligt i sig att balunsa nuförtiden, och jag blir inte avsevärt mycket segare dagen efter än förr, men att känna sig äldre än de som är ute och partajar tillsammans med en själv är inte roligt. Så antagligen var det första gången på 15 år som jag själv avböjde att festa en Valborgsmässoafton...
 
Idag är det således 1 maj, och jag har inte demonstrerat. Minigolf har dock spelats mot Nils, och jag fick rejält med stryk. Nils var stabil, men hans stora seger berodde mer på att jag var vansinnigt dålilg än att han var otroligt bra. Skönt väder att spela i, även om luften inte är så varm än.
 
Filmen som sågs igår var "Thirteen Days" om hur nära det var att utbryta krig mellan USA och Sovjet-unionen 1962, när Sovjet började bygga avskjutningsramper för långdistansrobotar på Kuba. Bra och intressant film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0