Ny lägga och rad av korkade inlägg

Först och främst så ska jag flytta till Strömmersgatan, och jag får nyckeln 1 augusti. Det är en lägenhet som är 10 kvm större än den jag har med ungefär samma hyra.
 
Nu Husby. Kravallerna i Husby har givetvis lett till en stor debatt där det ena dumma argumentet efter det andra förs fram. Allt verkar vara regeringens fel, och att det satsas för lite osv. Med största sannolikhet hade det dock inte gjort någon skillnad om det så vore en västerpartistisk majoritetsregering. Det finns inget samhälle, har aldrig funnits, kommer aldrig finnas, som fixar att kasta ihop ett gäng invandrare med mängder av olika nationaliteter på samma ställe, och tro att allt kommer bli frid och fröjd. Finns det inga enkla jobb så finns det inte, och inte hade det hjälpt med någon dåligt betald sysselsättning heller.
 
...och så till alla kommentarer på Facebook med den dummaste något i stil med "rut-avdragen i Lidingö, Täby bla bla, är större än satsningarna på förorten". Men vilka har fått dessa rut-jobb? Hur ska vi få fram jobb annars? Vilka satsningar i förorten tänker ni på?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0