Handbollsmatch?

Tydligen lite dåligt med folk till söndagens match i Linköping. Jag hade inte tänkt att spela några matcher, utan bara fylla ut någon träning då och då, och helst inte behöva betala någon medlemsavgift, med anledning av att jag inte skulle spela. Nu lär det väl bli så att jag kommer spela 2-3 matcher, där spela säkert är att överdriva en aning, för jag kommer säkert mest nöta bänk, men ändå behöva betala medlemsavgiften. Så nu har det väl blivit som det alltid blir, att man blir med mer än vad man tänkt.
 
Nu är jag även bjuden på middag och grejer hos en arbetskamrat på lördag kväll, och tanken var väl att vi med flera skulle dricka och äta gott under hela kvällen, och sedan sova kvar hos honom, för han bor i Fellingsbro, men nu måste jag nog ta det lugnt, och sedan se till att komma hem på lördagskvällen.
 
Således bara en massa strul ;-).
 
Jag har sett filmen "Children of Men" under veckan, och det var en alldeles fantastisk film. Kul med en film där de skildrar framtiden rimligt, och inte med flygande bilar och massa cyborgs överallt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0