Lite stiltje...

Det är ekorrhjul nu, eller det kanske heter ekorrehjul, men det är sak samma för sammanhanget. Saken är dock den att jag inte har så mycket att se fram emot just nu. Inget spännande. Bara jobb, träning, och sedan kanske bli lite full på helgen. Jag måste helt enkelt resa bort någonstans igen, och jag tror att det får bli Budapest den här gången.
 
Punktering på cykeln, och det ställer till det med alla rutiner, så nu måste jag gå upp tidigare imorgon, men borde räcka med 4a minuter tidigare. 
 
Det är många som gillar en länk på Facebook till en sida från DN (tror jag) där en iranier har skrivit att det gått jättebra för honom och hans familj i Sverige. Vad kul! ...men jag fattar ändå inte varför alla envisas med att lägga ut det på Facebook...?
 
Nu har jag även kikat igenom de flesta av de Woody Allen-filmer jag skrev om tidigare. Jag vet inte om jag tycker de är så extremt roliga, men den intellektuella dialogen är mycket intressant, och den typiska fånigheten som finns i många andra amerikanska komedier lyser med sin frånvaro, vilket är skönt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0