Tillbaka i Allsvenskan

ÖSK lyckades ta sig tillbaka till Allsvenskan igen efter bara ett år i Superettan. Något annat hade väl varit ett fiasko, men under hösten nu trodde jag nog att det inte skulle räcka och bli kval istället för direktuppflyttning, men det löste sig genom en 0-1 seger i Ljungskile. Kul med allsvenskt i Örebro igen nästa år.
 
Med anledning av detta fick jag ju en bra anledning till att partaja igår, och det blev ovanligt hårt. Först blev det att möta upp Linus och Tobias på O'Learys för ett par öl och Arsenal - Liverpool. Tyvärr förlorade Liverpool den matchen, och nog var Arsenal aningen bättre och vann rättvist, men det var inte spel mot ett mål och Liverpool hade en del lägen, så ett oavgjort resultat hade inte varit omöjligt. Det som var positivt var just detta, att Liverpool trots allt var rätt bra med i matchen, och så har det inte alltid varit på bortaplan mot Arsenal.
 
Sedan fortsatte vi vidare till Bishop för en Örebro bitter och intellektuellt snack om nationalekonomi och dylikt. Det är något, bland mycket annat, som jag värderar högt hos människor att kunna vara resonabel, och inte helt bestämd i en åsikt, och det tycker jag är något både Tobias och Linus besitter. Det gör att det är smått omöjligt att irritera sig på dem, förutom när de kan något som jag anser att jag borde kunna ;-).
 
Tyvärr ville/kunde inte någon av herrarna gå vidare så vi splittade upp vid tiotiden typ och jag knallade iväg till Ali för att möta upp Lundmark och Gurra istället. Det intellektuella snacket, pådrivet av alkoholen, stagnerade och övergick, som det brukar i detta sammanhang, mer till kvinnor och relationer. Det bar av till Ritz, och efter att ha blivit insläppt av Jim så köpte jag en öl till var och en av oss, vilket jag "tyvärr" fick återgäldat tusenfalt efteråt, och med det en inte helt oäven bakfylla idag. Kvällen var dock på alla sätt bra, och jag hade riktigt skoj. Träffade Mats!
 
Film
 
The Dead Zone - Inte de bästa specialeffekterna, men med Christopher Walken i huvudrollen och en bra story var det en väl sevärd film.
 
Butch Cassidy & The Sundance Kid - Western-klassiker. Inte så seriös film, trots inspiration från verkliga händelser.
 
The Heat of the Night - En annan klassiker, och vilken film! Fantastiskt skådespeleri.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0