Tystnad på grund av trasig dator

I måndags eller tisdags slutade min dator att fungera, men nu har den börjat fungera igen av någon anledning. Problemet har varit, eventuellt är, att datorn inte klarat av att ta sig in i Windows. Jag har genom hela veckan som gått försökt starta datorn och kört diverse reparations-program, men inget har fungerat, det har bara blivit blue-screen eller att datorn helt enkelt stängt av sig själv. Men så idag gjorde jag samma sak, och då fick datorn för sig att reparera sig själv, och sedan börja fungera igen, vilket är en aning svårt att förstå hur det gick till...? Men jag är glad för det, men måste nog ända lämna in datorn till Media Markt eftersom den krånglar på många andra sätt med exempelvis kylningen, som är lite över min kunskapsförmåga.
 
Jag lämnade in bilen i fredags, och i måndags ringde verkstaden och undrade vad det var för fel på bilen eftersom den inte startade? Jag hade lämnat in bilen för att fixa motorn till vindrutetorkarna, inget annat, även om startandet av bilen har krånglat i över ett år. De ringde och berättade att de trodde att de visste vad felet var och att allt tillsammans skulle kosta 3200 kr... Jippi...
 
Förutom att reparationen av bilen verkar bli väldigt dyr, och att datorn strular, så fick jag punktering på cykeln i veckan också, således har inte världen lett emot mig i veckan :-).
 
Från en sak till en annan, "våldtäkten" i Örebro förra helgen verkar, precis som jag trodde, aldrig ha hänt. Det var alldeles för mycket konstigheter.
 
Jag har bokat flyg till Bryssel i slutet av maj nu också, onsdag - söndag, men jag har än så länge inte bokat något boende.
 
Idag bir det till Hallsberg för att fira mamma, som har fyllt år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0