Fotbolls-flyt

Premier League kunde ju knappt ha börjat bättre eftersom Liverpool vann, Man Utd förlorade hemma och Everton tappade poäng. För Liverpools del var det dock mycket tur som gjorde att det blev tre poäng idag, och frågan är fortfarande obesvarad huruvuida Liverpool kommer kunna klara sig bra utan Suarez? Frågetecken fanns definitivt för offensiven idag.
 
ÖSK lyckades även de vinna, även där med nöd och näppe, och jag var orolig att ytterligare en ledning skulle tappas, men denna gång räckte det hela vägen, och de här poängen kan visa sig vara väldigt viktiga i slutändan.
 
Kikade på filmen "Zombieland" igår och en något överraskande cameo-roll dök upp, vilket gjorde filmen helt fantastisk :-).
 
...och det är inte lätt att vara kvinna i Oslo, men antar att det fungerar på samma sätt i Sverige, se länk från norska TV2; http://www.tv2.no/2014/08/15/nyheter/ikkegreit/5885579
 
Sedan, om ni har möjlighet, bör ni se dokumentären "Spåren från Sarajevo", och jämför sedan det med vad som händer nu i Syrien och Irak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0