Inte den bästa gårdagen, men idag Amsterdam

Gårdagen var inte den bästa i mitt liv. Det började med att jag fick kritik av asylprövningen eftersom jag underlättat allas arbete genom att ändra felstavningar och liknande av namn i våra datasystem. Det ville de dock tydligen helst göra själva, men någon bra förklaring till varför fick jag inte, vilket bara irriterar mig mer. Det står dock i våra handböcker att det bara är asylprövningen som ska ändra identiteter, och det är möjligt, kanske till och med rimligt, att ändring av stavningar av namn är ändring av identiteten. I min värld, just nu, är det inte så, men men...
 
Sedan var tåget försenat, och det gjorde att jag bara hann hem och vända innan jag skulle iväg och spela fotbollsmatch med Pars i disvision 4, vilket jag aldrig gjort förut. När jag kom ut till bilen hade min kära storasyster, som lämnade tillbaka min bil i lördags efter att hon och hennes familj lånat den, ställt den på fel sida av en förbudsskylt, så att jag hade fått minst 2000 kr i parkeringsböter. Jag är inte säker för alla lappar behöver inte ha lyckats sitta kvar på vindrutetorkaren... Nu ska väl hon betala det, men jag tycker knappt det känns rätt ialf, känns jobbigt vare sig hon eller jag betalar.
 
Ja, sedan for jag iväg till fotbollsmatchen, och jag kände väl två, tre spelare i laget, men de flesta var helt nya för mig. Givetvis började det regna precis innan matchen, men inte värre än att det sprack upp till matchstart, och vi lyckades inte byta sida så jag hade solen i värsta tänkbara position, samt våt plan... Målvaktshanskarna jag fick låna var även de dåliga, med slitna tummar, så ingenting var på topp. Grädde på moset var att en inte såg linjerna heller, eftersom planen var kritad innan den klipptes... Ja, ja matchen blåstes igång och jag fick röra bollen ett par gånger, göra ett par horribla rensningar, men kände mig ändå rätt stabil. Sedan fick motståndarna, Nora-Pershyttan, en frispark, jag murade upp, och de sköt bollen rakt igenom muren och in i mål så klart. Ett riktigt skitmål utan chans för mig. Sedan tog det inte lång tid innan de slog en lång boll som kom mitt i solen, så jag såg verkligen ingenting, så att anfallaren hann före och kunde stöta in bollen. Måste sett konstigt ut, men jag kunde verkligen inte göra något åt det, för jag såg inte ett smack. Efter det hade jag dock lite flyt och räddade ett friläge med hjälp av stolpen samt fumlade med en hörna, men efter lite flipper-spel och med hjälp av ribban hamnade bollen i min famn. Sedan tror jag de gjorde 3-0 på ett skott utanför straffområdet som gick stolpe in, och jag var kanske inte helt utan chans, men jag nådde inte bollen, och jag tror inte någon annan målvakt på den här nivån hade tagit det skottet heller. Efter ett par andra bra ingripanden på hörnor och inlägg tog jag fel beslut på en hög boll som jag borde boxat, men jag trodde jag skulle kunna fånga den i skopan, vilket gjorde att anfallaren hann före, men det blev dock inte så farligt ialf. I halvtid blev jag utbytt, för att jag inte övertygat, samt för att ge lagets andre-målvakt chansen, så klart eftersom jag inte visat att jag var klasser bättre än honom. Hursomhelst, det här var en match där jag hade både en del tur och otur, men match-ovanan lyste igenom, och jag trodde jag skulle vara bättre. Jag är dock nöjd med är att jag var lugn och inte speciellt nervös under matchen, och att jag till och med tyckte att det var kul att spela.
 
Nu kan jag dock bli gammal och säga att jag spelat handboll i division 2 och fotboll i division 4 ;-).
 
Om ett par timmar åker jag mot Arlanda för att åka till Amsterdam.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0