Nicolas Winding Refn

Refn är den regissör som regisserade den fenomenala filmen "Drive", och nu har jag sett några av hans andra filmer; "Bronson", "Valhalla Rising" och "Only God Forgives", och lite kort är ingen av dessa filmer ens i närheten så bra som "Drive", men "Bronson" är värd att se.
 
Än så länge har det inte kommit fram några bevis om att moskébranden i Eskilstuna skulle vara anlagd. Det kan givetvis fortfarande vara fallet, men media måste lära sig att sluta uppvigla innan de har ett uns av fakta. Jag blir riktigt jävla förbannad!!!
 
Idag har jag beredskap fram till kl. 14:00, så jag kan just inte göra någonting förutom att sitta hemma och vänta på att telefonen ska ringa. 
 
I fredags hamnade jag och Bias på Harrys en sväng, det var en lugn kväll, men vi ville göra någonting, så vi gick och käkade på Stora Örebro och sedan vidare till Harrys. Det mest underhållande med kvällen, eller även lite otäckt, var att en tjej kom fram och berättade att jag hade gett henne en örfil på en fest för sex år sedan för att hon skulle vakna till :-). Inget jag mindes, men alltid otäckt när människor känner till en, men en själv inte har en aning om vilka de är.
 
Ett flygplan till har försvunnit i Asien, får se om de hittar det? Mycket underligt detta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0