Snöstorm har blivit standard...

Inte för att jag har något enormt emot snö, men när det är flera dagar av yrande kall snö i luften som letar sig in överallt blir jag rätt trött på den, och som extra krydda gör snön att tågen blir sena osv...
 
Annars är väl det mesta frid och fröjd.
 
I lördags kväll blev det utgång med Bias, Mats och Svensson, med sedvanligt gitarrspelande och skrålande på förfesten. Sedan bar det av till Harrys, vilket inte alls var så dumt.
 
I söndags passade jag på att stjäla min egna cykel. När jag släpade den förbi polisstationen kände jag mig tvungen att visa att jag hade nyckel, och stannade för att försöka få upp låset, och då gick låset upp, så jag behövde inte släpa cykeln så långt som tur var :-).
 
Jag började kika på serien The Wire i söndags, och blev rätt imponerad, så den kommer jag se klart när tid finns.
 
Jag vet inte om jag nämnde att jag lämnade in min bil förra veckan? Jag ringde idag och undrade om de fått ordning på centrallåset som strulat... Det hade de inte, och det känns som att det kan bli dyrt det här... Egentligen skiter jag ju i om låset funkar, men jag tror ju att det är det som gör att bilen inte startar ibland och det är irriterande.
 
Såg filmen "Bäst före" i måndags, och den var kanske inte riktad åt min generation, men ändå rolig och helt klart sevärd :-).
 
Jag har även startat ett nytt projekt, och det är att scanna in alla mina gamla foton och försöka komma på vilket datum de är tagna, vilket inte är det lättaste...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0