Tillbaka i arbete

Nu är man tillbaka i arbete efter en nödvändig men stundtals lite tradig ledighet. Jag jobbar ju på en arbetsplats som inte alltid är den charmigaste på denna jord, och senast idag var det en snubbe som satte eld på sig själv i Karlstad, men ändå är moralen bland merparten av de anställda god. Idag när jag kom till jobbet var det få om ingen som gnällde över att vara tillbaka, utan det var mer "fan vad skönt att jobba lite igen, har varit rätt uttråkad med att gå hemma så länge", och det är lite så jag känt också. Nu kanske det säger mer om våra vardagsliv, men ändå trevligt att komma tillbaka till en arbetsplats där de flesta ändå verkar trivas bra.
 
Helgen som gick var inte så mycket att orda om, för jag gjorde just ingenting. Mekade lite med bilen... Vänta nu, vad skrev jag? Jag bytte lampor på strålkastarna i fronten, och upptäckte att kontakterna var sönderbrända, så nu måste jag lämna in bilen... Är lite andra problem också, så det är kanske lika bra att gå till doktorn med bilen :-).
 
Annars har det blivit lite film som vanligt. Jag blev inspirerad av, eller kanske snarare frustrerad över, att inte kunna filmfrågan på På Spåret i fredags. Den fråga om filmen "Klassfesten". Därför var jag tvungen att se filmen, hade sett delar förut, och vilken underbar film :-). Det roligaste på länge :-). Av bara farten så såg jag "Varannan vecka" också, samma regissörer (Hannes Holm & Måns Herngren), och den var också bra, men inte lika bra. Även "Cornelis", "Tuppen" och "Call Girl" har setts, vilka alla har gett viss underhållning.
 
Helgens FILM var dock biobesöket med Bias där vi såg "12 Years a Slave". Kanske inte den snabbast berättade film jag sett, men det är en film som alla bör se, och som ni kanske förstår så handlar den om slaveriet i USA. Filmen är stundtals riktigt otäck, och det är svårt att hålla tårarna tillbaka, om man nu försöker göra det.
 
Såg en lustig grej idag när jag cyklade hem från station, var en snubbe på en vespa som körde väldigt underligt på gatan, kunde liksom inte hålla sig på cykelvägen, och som hade täckt över registreringsskylten på vespan, samt körde med förtäckt ansikte. Kommer just nu inte ihåg om han hade hjälm eller inte, men antagligen inte...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0