Händelserikt, men kanske inte revolutionerande...

Lite tyst här i bloggen de senaste dagarna, och det med anledning av att jag inte har haft tid att sätta mitt liv på pränt de senaste dagarna.
 
I tisdags gjorde jag väl iofs inget speciellt förutom lite träning, men i onsdags var jag och Bias på stand-up på Strömpis, och innan var vi på Lilla Örebro och käkade, där även Nils var med. Det var Anna-Lena Brundin, eller Anna-Lena Bergelin som hon tydligen heter numera, som uppträdde. Anna-Lena varvade stand-up med lite franska sånger och så där väldigt roligt var det inte, även om det fanns vissa poänger, och en del allvarliga undertoner. Hon hade ett tema om kvinnor och sexualitet och kunde inte riktigt förstå varför det är kvinnorna som könsstympas när det är männen som inte kan behärska sig, och ansåg att det borde vara männen som blir stympade istället. Vågat och intressant, men annars var det inte så mycket som var så värst, och publiken verkade även den rätt seg. Ok underhållning, men inget örebroarna kommer prata om i år efteråt.
 
I torsdag blev det ett glas vin på Harrys med Nisse och Bias, och när jag lämnade stället klockan 22:00 tror jag att vi var de enda som var där, vilket var en lite udda känsla :-). Det var tydligen något "Fashion Pack" eller liknande på Strömpis som slutade runt 22:00, så det hade trillat in en del folk senare.
 
Igår sedan käkade jag och Bias på Slottskrogen, om det nu heter så, och tanken var väl att ta någon mer öl någonstans, men alla uteserveringar var mer eller mindre fulla, så det blev inget av det. Istället gick jag hem och kikade på filmen "Avalon" med Johannes Brost. En skön film, men med så mycket berättar-luckor att en inte riktigt vet vad filmskaparna tänkt att få ut av filmen.
 
Idag var tanken att jag skulle åka till Sthlm, men så blev det inte dessvärre, vilket jag egentligen inte ser som felprioriterat men en aning konstigt. Det blir förhoppningsvis Strömpis med Mats ikväll istället.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0