Egentligen alldeles utmärkt, men...

Den här helgen har varit lugn, och seg. I fredags blev det dock några öl och lite annat med Bias, typ firade att han fått fint arbete, grattis igen!
 
Så i lördags åkte jag hem till familjen i Hallsberg för att byta däck och fira lillasyster som fyller år idag, grattis igen! Det kändes dock lite ovanligt att sitta i Hallsberg en hel dag och göra just ingenting förutom att äta, brukar aktivera mig mer. Maten var dock alldeles utmärkt och årets första grillning genomfördes.
 
Fotbollsmässigt var gårdagen mycket bra eftersom Chelsea förlorade och Arsenal och City spelade lika, och det fortsatte även på ett bra sätt idag när Liverpool slog Tottenham med 4-0. Men inte tusan ska man få vara glad för det, för någon jävel hade ihjäl en Djurgården-supporter i Helsingborg. Kanske inte helt oväntat att en så kallad "supporter" skulle stryka med efter allt bråk som varit och är. Av korkade människor är nog "hard-core fotboll-supporters" de mest korkade... Det är nästan som att gå på zoo när man tittar på dem. 
 
Ja just det, ÖSK vann premiären!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0