Lugnt, lugnt, lugnt...

Jag har en mycket lugn fredagskväll med en IPA och lite TV-spel, medan jag inväntar Skavlan. Lite gubbigt :-).
 
Att det inte uppdaterats något i veckan beror på att jag varit i Sthlm ett par dagar på samordningsgruppsmöte. Inte så mycket att säga om det, jag var lugn och sansad, och hade inte så mycket att invända mot någonting. Nu har jag dock tänkt att plugga in LMA och FMA och vår författningssamling utantill, för just nu har jag ingen större koll på vad som står var.
 
Annars var det trevligt i Sthlm. Två tant-tiggare bråkade med varandra på Vasagatan, och jag käkade meza med en kollega på Norrmalm på ett ställe som heter Underbara. Riktigt gott, och trevligt, och det libanesiska vinet var inte fy skam det heller. 
 
Hotellet jag bodde på denna gång heter Comfort och ligger på Kungsbron, och var helt värdelöst. Jättesmå rum och otrevlig personal, även om jag tror att jag hade otur med personalen, men ändå. Blir aldrig det hotellet igen.
 
Annars då? Migrationsverket höjer prognosen ytterligare till nästa år, och runt 100 000 personer tros ansöka om asyl nästa år. Omkring 80% av dem lär få stanna, och de lär ta hit ännu fler på anknytning... Bygga bostäder kanske? Det finns omkring 186 utanförskapsområden i Sverige och 55 zoner där det är helt åt helvete, och de kommer knappast bli färre nu... 
 
Annars var det väl inget särskilt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0