Snart Vilnius

14:45 går tåget som tar mig till Arlanda och vilket är det första steget för min resa till Vilnius, och som kommer vara fram till söndag denna vecka. Tanken är att vandra omkring i gamla stan, och besöka ett KGB-museum, och förhoppningsvis är det även lite arrangemang på hostelet. Jag såg även att höstreor börjat här i Sverige, så med lite tur har det även startat i Vilnius, och i det fallet kan jag kanske göra lite fynd.
 
Jag sålde bilen i måndags, eller jag gav väl nästan bort den? 12 000 kr fick jag för den, kontant, och det känns så bra! Även om jag kanske gjorde en dålig affär så kommer inte bilen kosta mig något längre, och det sparar jag massor på varje år.
 
Jag har även varit i Norrköping ett par dagar på MI-utbildning. MI innebär motiverande samtal, alltså lite verktyg för att få någon att bli motiverad till att göra något. Denna utbildning var rätt roligt upplagd med flera praktiska moment, så det gjorde den roligare än många andra utbildningar jag varit på, men det roligaste, var som vanligt, att träffa kollegor från andra enheter hos Migrationsverket.
 
Jag återkommer med lite information om resan när jag kommit hem.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0