Folkpartiet och resten blankt...

Efter ett otal valkompasser, försök att läsa både vänster- och högerpropaganda och följa alla debatter som var möjliga för mig valde jag Folkpartiet av främst ideologisk grund. Allt informationsinhämtande jag gjort har nämligen inte gett mig just någonting. I landstings- och kommunvalet blev det blankt. Jag kan inte se att något har blivit speciellt mycket intressantare sedan jag flyttade till Örebro kommun, trots byte av ledning i kommunen under mina år här, och landstinget har jag ingen som helst aning om vad de sysslar med, en aning överdrivet...
 
Igår blev det en sväng till Stora Örebro, Pitchers och Harrys för lite öl, och innan det, på dagen, var jag på O'Learys för fotboll och mat. 
 
Hos Lundmark blev jag rekommenderad att kika på Uppdrag Gransknings program om sambandet mellan inflation och arbetslöshet. Grejen är att Milton Friedman har som teori att det måste råda viss arbetslöshet för att inte inflationen ska skena. Det fick programmet fram, samt att Riksbanken reglerar räntan i förhållande till detta, men var arbetslöshetsnivån måste ligga kunde ingen riktigt förklara, och således gav programmet just ingenting förutom att regeringen eventuellt skulle kunna göra mer för att pressa arbetslösheten, men om så är fallet, framgick inte.
 
Inatt tror jag att det ringde på min dörr vid 03:30, jag sov ju så jag är inte 100% säker, men när jag gick upp med slagträt i högsta hugg och tittade ut genom titthålet var det ingen där. När jag sedan kikade ut genom köksfönstret var det ingen där heller, trots att jag hörde att det small i dörrar. Antagligen var det min alkis-granne, eller så spökade det bara :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0