Hit och dit...

Det var nätt och jämt att jag hann hem från Amsterdam innan jag skulle behöva resa igen, men denna gång var själva resandet från punkt A till punkt B under lite längre tid, och det för att komma till Sundsvall.. Detta med anledning av mitt nya jobb i en samordningsgrupp, och att vi i gruppen ska träffas en gång i månaden någonstans i Sverige.
 
På vägen dit var tåget sent eftersom det hade brunnit i ett ställverk vilket gjorde att jag missade anslutningen i Gävle och således fick vänta där en timme extra. Det blev sushi och att försöka få tag i Linus som bor där numera, dock utan framgång vad gällde att få tag i Linus, men sushin var bra.
 
Väl framme i Sundsvall runt 22:30 så checkade jag inte på det någorlunda välkända Hotell Knaust, och dagen efter var det dags att träffa gruppen för första gången. Av de som är med i gruppen, och som var med nu, var de flesta bra mycket mer rutinerade än mig, och har högre befattningar. Ett par av dem fick jag riktigt bra intryck av medan andra nog kan bli lite mer svårjobbade... Efter att jag hade tjafsat lite om ett par småsaker i en gemensam diskussion så hade vi frågestund med enheten i Sundsvall, och de ställde en del frågor som flera på min enhet i Lindesberg också tänkt på, och vi i samordningsgruppen lyckades inte ge några bra svar, men det ville inte vissa i vår grupp förstå, och vissa blev nästan gråtfärdiga, och när jag tog upp efteråt att vi hade förklarat dåligt blev inte stämningen direkt bättre :-). Det är patetiskt när en blir sur när andra inte förstår, det handlar nästan uteslutande om att det är en själv som förklarar dåligt, eller att en försöker förklara något som inte är rikigt så enkelriktat som en själv tror. Hursomhelst, jag kommer fullständigt älska det här jobbet tror jag, men jag är inte alls så säker på att mina samordningsgrupps-kollegor kommer älska mig :-).
Utanför Hotell Knaust, och sådana här drakar finns överallt i Sundsvall av någon anledning.
 
På vägen hem igår var tåget sent igen, så jag missade min anslutningsbuss i Uppsala, så jag var inte hemma förrän runt 23:00 igår kväll.
 
Så har jag blivit förkyld nu också, men jag tror att det är på bättringsvägen redan. Jag har tammetusan varit sjuk konstant sedan jag hädade den där katolska jippo-staden i Bosnien.
 
I övrigt såg jag nyss en debatt mellan Gudrun Schyman och Jimmie Åkesson där Gudrun antingen var felinformerad eller bara ljög. Hon menade på att 20 000 migranter dött i Medelhavet bara i sommar, det är snarare strax under 2000 på hela året. Det är ju ändå fruktansvärt, men det här samt väääldigt mycket annat borde få folk at förstå att de inte borde rösta på F!, precis som att de inte borde rösta på SD eller VPK. De är alla milt sagt inte seriösa, och i realiteten farliga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0