Inget Mount Rushmore idag inte

Vädret har varit kasst idag, och det har småduggat hela dagen. Efter frukost åkte vi dock upp till Mount Rushmore ändå, för lite duggregn brukar en ju klara av. Väl framme där var det dock väldigt dimmigt också, så vi frågade vid ingången vad de trodde om möjligheten att se de i berget uthackade presidenterna? Svaret blev att det nog skulle bli svårt att se bra under dagen, men att vi alltid kunde besöka något informationscenter osv, men det kändes inte aktuellt. Vi valde därför att åka tillbaka till Rapid City för att gå på bio.
 
Filmen vi såg var "The Age of Adaline", vilken är ett romantiskt drama, som jag kanske inte vanligtvis uppskattar, men den här var bra. Nog att popcorn brukar vara dyrt i Sverige, men här var popcornen dyrare än biobiljetten :-). Iofs kostade bara biobiljetten 7-8 dollar.
 
När filmen var slut åkte vi tillbaka till motellet, och kikade på filmen "Vanilla Sky" som kanske inte var lika rörig som den spanska föregångaren.
 
Nu blir det lite japansk mat, och sedan blir det väl en film till... Känns då där att spendera halva dagar inomhus när en är på resa, men vad tusan, det är ju semester trots allt.
 
Det finns snus här i staterna numera! Jag har iofs inte kollat upp om det funnits länge, men när jag upptäckte det igår på en bensinmack i Billings, Montana, så hade de haft snus i sortimentet i ett halvår ungefär. Snubben i kassan menade att de hade ett par stamkunder vad det gällde snus, men visste inte om det funnits snus längre i USA än under det halvåret de hade sålt det på macken.
 
Det lutar åt att det inte blir så där jättemycket imorgon heller med anledning av vädret...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0